Nog In Ons Hart

 

 

 

 

Tara kwam bij ons wonen toen ze 2 jaar oud was. Ze heeft 2 keer een nestje gehad en is ruim 13 jaar oud geworden. Ze heeft 20 pupjes gehad, allemaal zwart en echte kleine beertjes. In het laatste nestje zijn op een (verongelukt) reutje na alle labjes 14 jaar  geworden.

Mike groeide op bij haar in de mand. Ze was geweldig voor ons, een echte engel. Ze stierf 21 april 1992.

Je bent nog steeds niet vergeten en ontmoet je kindertjes daar bij de Regenboogbrug.

Toine, oftewel Teun, kwam in 1992, een half jaar nadat Tara was weggevallen, bij ons. Hij was heel dik, maar had een heel lief karakter en was anderhalf jaar oud. We gingen heel veel met hem wandelen en al snel ging dat goed met zijn gewicht. Teuntje werd begroet door heel het dorp en deed zelfs de boodschappen. Hij had een  geweldig karakter en liep altijd op halfvolle batterijen.Deze lieverd werd ook ruim 13 jaar en overleed net als Tara een dag na Pasen, op 21 april 2003.

Dit is Desmo. Hij was een vriend van Twumie. Desmo woonde bij Judith en Jurjen. Hij was hun eerste hondje en ze hebben het geweldig met hem gedaan. Al heel jong was hij, toen hij aan zijn elleboogdysplasie geopereerd moest worden. Met medicijnen hebben ze het daarna nog lang volgehouden. Desmo heeft de geboorte van hun dochtertje Nicky nog mogen meemaken, maar ze merkten, dat het weer minder met hem ging en moesten het besluit nemen om hem op 19 mei 2006 te laten inslapen.

 

 

Geniet van de beelden in je hart.

Ik ben niet ver  weg, het leven gaat door.

Als je me nodig hebt, roep me, dan kom ik.

Al kun je mij niet zien of aanraken, ik zal er zijn. 

Als je luistert met je hart, zul je al mijn liefde zacht en helder om je heen horen.

En als je deze kant op komt, sta ik daar met een glimlach en zeg je welkom.

 

 

Voor Judith en Jurjen: