Hier ben ik dan. Tika Trails Four Leaf Clover. Deze naam, die heb ik gekregen van Bianca en Johan,  komt op mijn stamboomte staan . Het betekent "klavertje vier". Zij wensen mijn nieuwe baasjes heel veel geluk met mij ( dat zal toch wel, ik ben toch geweldig ) en dat ze langer mogen genieten van mij dan van mijn gestorven broer Twumie. Ik lag lekker knus bij mijn m.ma op schoot, kreeg af en toe wat water en mocht bij MC Donalds bij het parkeerterrein een plasje doen. Dat was wel fijn. Ik mocht even dollen op het gras. Ik ben dan nog wel klein, maar verlegen, echt niet hoor. Het was een lange reis, maar eindelijk was ik dan in mijn nieuwe huis. Mijn m.ma nam me mee naar het pleintje achter het huis en vertelde, dat het kaarsje, dat daar brandde, voor mijn broer was( het zal wel!). Ik moest weer even plassen. In dit huis is ruimte genoeg en er lopen van die rare beesten, dat blijken katjes te zijn, maar die zijn vast bang voor me, want ze lopen voor mij weg. Zo gevaarlijk zie ik er toch niet uit. In een grote kooi zit een grijze vogel, maar die verblikt of verbloosd niet. Toen mocht ik kennismaken met de nieuwe mensenfamilie, tante Mieke die me geweldig vindt, ene ome Ludo die me meteen begon te knuffelen en maar ruiken in mijn nek. ( ja, dat is puur natuur, daar heb ik geen flesjes voor nodig) en tante Marian, zij hoort bij mijn nieuwe oom. Geweldig hoor al die belangstelling. Ik heb dus meteen met al die belangstelling dit huis gezegend. Alleen werd ik meteende lucht in getild en buiten gezet. Dan wordt er gezegd:" hier een plasje doen".Wat ik niet echt snap, want dan ben ik het toch al kwijt.   

Nog even bij Biana.

 

Met mijn nieuwe m.pa.

Mijn eerste nachtje, nou ik was een

Met ome Ludo.

 

Spelen op 4 februari.

 

voorbeeld, als ik het zelf mag zeggen. In een doos met mijn kikker, die ruikt nog lekker naar mijn broers en zus. Ik mocht mee naar boven en s' morgens na een plasje te hebben gedaan, mocht ik bij mijn baasjes dollen in hun mandje. Nou het is wel een grote mand ,hoor. De eerste dag dus alles even verkennen, lopen aan het riempje, daar heb ik ook geen problemen mee. Plassen doe ik met regelmaat (op het kleed) en ik vind het leven hier een groot feest. Ook heb ik kennis gemaakt met wat andere hondjes, maar daar is mijn m.ma toch wat voorzichtig mee. De bench vind ik maar niets , alleen zijn er van die kleine snoepjes in verstopt en dat is erg verleidelijk, dus stap ik er toch maar in. Mijn tussendoordutjes doe ik aan de voeten van mijn m.ma. Daar voel ik me veilig. Nu ga ik een dutje doen en daarna even wandelen.Tot de volgende keer.

 

 

 

Ik ga zo verhuizen.

Bijrijder!

Vandaag 8 februari. Ik lig op het moment lekker in mijn bench te slapen. Ik heb al heel veel meegemaakt. Naar het grote veld geweest om kennis te maken met de vriendjes van mijn overleden broer en die komen me hier thuis ook opzoeken. Maar ze vinden me nog een beetje te klein. Ook ben ik op bezoek geweest bij opa, de vader van mijn m.ma. Daar vinden ze me allemaal geweldig en ik blijf natuurlijk verleidelijk kijken. Zelfs als ik een plasje laat gaan. Dat gaat beter, maar ik heb het nog niet helemaal door, hoor. Met Chuck word ik echt bevriend, maar die kattenzusjes, die moeten me niet. Van Kim kreeg ik zowaar een lel om mijn oren. Daar keek ik toch raar van op.

Hier ben ik 8 weken oud. Gemaakt bij Tika Trails.

Met de teckelfamilie (8).

 

Mijn eerste pianoles van

mijn neef Michel.

 

 

In mijn bench, die al meer

vertrouwd raakt.

Hier met mijn broers en zus, samen buiten.

Vandaag ben ik precies 9 weken oud. Vanmiddag mag ik mee naar de markt. Vanmorgen hebben opa en Annie op mij gepast, want mijn m.ma had pianoles en dan kan ik niet mee (ik zou niet weten waarom, want ik gedrag me uitmuntend). In ieder geval heb ik er alweer een aantal fan's bij. Ook ben ik al heel vrij in dit huis en slaap ik nog steeds boven in een doos. Maar dat gaat wel veranderen, als ik wat groter ben. Ik speel af en toe achter op het pleintje en heb ontzettend veel lol in de tuin onder het toeziend oog van mijn m.ma. In de modder en dan met mijn prutvoeten(want die heb ik) binnenstappen. Gelukkig heeft mijn m.ma veel geduld en als mijn m.pa thuiskomt dan ben ik ook heel blij. Dan tilt hij me omhoog(voel ik me ook heel groot)en dan wordt ik heerlijk geknuffeld.Wel, ik ga nu naar de markt en weer fan's verzamelen. Doei.

                 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn eerste hapje in mijn nieuwe huis.