1 Jaar Oud

 

 

 

 

Hallo allemaal, eindelijk gaat mijn m.ma dan wat over mijn verjaardag vertellen. Die dag ben ik wel verwend, hoor. Ik heb een groot kauwbot gehad van Mike, van m.pa een ovalen stuiterbal, waar ik best plezier mee heb en van m.ma een stoffen frisbee met piepdingetjes erin, waarmee  ik  veel geluid kan maken. Nou we hebben heerlijk gespeeld bij het meer en ik mocht zelfs op botjes trakteren bij mijn vrienden. En dat zijn er toch heel wat. Van Ans en Peter, tante Mieke en mijn vriend Zorro kreeg ik een E-card. Het leuke is, dat Zorro twee dagen na mij jarig is.  Hij is een zwarte labrador reu en nu ook 1 jaar oud. Ook mijn broer Josh stuurde een mailtje en het gaat goed met hem. Hij was tenslotte ook jarig. Dat jarig zijn mag van mij wel iedere dag en die kaarten zijn ook echt leuk. Het voelt, alsof ik een beroemd iemand ben. Zomaar kaarten krijgen van mensen, die ik zelf nog nooit heb gezien. Ja, al die aandacht is heel leuk, maar om eerlijk te zijn kom ik dat echt niet te kort. En de foto's mogen natuurlijk niet ontbreken.

Groot hè, zo'n kauwbot, maar dat papier scheur ik er zo af, hoor.!

 

Al weer een cadeautje, ik heb het er druk van,hier krijg ik de frisbee.

 

 

 

Ja, dat pakpapier moet er nog af en ik weet niet echt, hoe dat moet, maar ze helpen we wel!

In mijn mand met mijn speeltjes en die piepjes doen het goed hoor, daar ben ik niet wijs van!

 

Het is wel heel gezellig met de Kerstboom in huis en al die lichtjes. Nou dan zijn we allemaal bij elkaar en we worden dan weer verwend, Bombo uit zijn kooi en commanderen, de katjes liggen dan overal en altijd maar te slapen. Ik snap dat niet hoor. Spelen willen ze helemaal niet. Ik ben veel te groot voor ze en af en toe een beetje wild met ze. Dan proberen ze me knock out te slaan, maar dat lukt ze echt niet. Ik weet niet, wat kerst precies inhoud. Vorig jaar was ik nog te klein. Dus maak ik het nu pas echt  mee. Ik mag ook mee op visite en zal maar zorgen, dat ik me gedraag en dat gaat prima, als m.ma maar in de buurt is. Want ik ben door mijn jachttraining echt wel gefocust op haar. En die beloningen, man....man...steeds wat lekkers, daar doe ik het natuurlijk voor. Maar mijn kaartje zegt het al, ik zal er zeker van genieten.

 

Zo kerstmis hebben we weer gehad en ook ik was opgedoft en afgestoft met een kerststrik. Nou ik vond het fijn, want mijn m.pa was ook steeds thuis en dat is best gezellig. Natuurlijk hebben we heerlijke wandelingen gemaakt en met de jaarwisseling was ik niet bang voor de knallen van het vuurwerk. Nu gaat alles weer zijn gewone gang en daar ben ik ook best tevreden mee.

 

In mijn mand met mijn kerstdeken.

Ook ik kreeg hazerug en die had ik al snel op.

 

Opgedoft en afgestoft.

Het is 4 maart en mijn m.ouders zijn alweer twee weken thuis. Nou,  ik ben heel blij, dat ze er weer zijn. Ze hebben het heel fijn gehad met héél warm weer en ze hadden heel veel foto's van die haaien, manta's en andere vissen gemaakt. Maar daarna werd m.ma ziek. Ze had het koud en al haar botten deden pijn. Dus de site was wel het laatste, waar ze aan dacht. Nu gaat het gelukkig weer beter. Maar ik ben steeds dicht bij haar gebleven, want dat ziek zijn is toch maar niets. Het is de heimwee naar mij geweest natuurlijk! Intussen ga ik weer naar de training en nog steeds ben ik dol, als we op de plaats van de training komen. Ik speel weer met mijn vrienden en oefen ook af en toe met m.ma. Kortom alles gaat weer, zoals ik gewend was en daar ben ik blij om.Tante Mieke heeft heel goed voor ons gezorgd, maar het is toch fijn hun weer om me heen te hebben.

                 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie maar, m.pa begrijpt het meteen, maar ik ruik al, dat het geen lekker is.