Hallo fans, hier ben ik dan weer even. Ondanks de zorgen van mijn m.ouders om  Mike hebben we ook het dagelijks leventje, dat zo met up en downs doorgaat. Jullie hebben  over die "prikcursus" gelezen. Nu begon ik te kuchen en m.ma zei meteen al, wat is er nou met je. En jawel, nu heb ik kennelhoest. Ik weet niet eens wat een kennel is, maar maandagavond was ik echt beroerd. Het gaat wel beter en m.ma heeft een siroop voor me gemaakt. Ze wilde niet, dat ik nu aan de antibiotica ging, vanwege het feit dat ik dan weer medicamenten naar binnen kreeg. Ik mocht dus niet naar de training en dat is wel even balen. Maar kennelhoest is heel erg besmettelijk. Toch was het woensdagmiddag weer een fijne middag. Mijn oomzegger Max kwam. Hij schrok een beetje van mijn geblaf, want ik was natuurlijk bere enthousiast. Ik mocht ruiken aan hem en hij had best wel belangstelling voor mij. Hij praat op een andere manier als de grote mensen, maar is wel druk hoor. Verteld heel veel dingen en ik versta het niet. Maar hij was heel blij. Ik dacht, dat hij ondertussen wel een balletje kon gooien, maar ja daar moet ik nog heel lang op wachten, is mij gezegd. We hadden een hele fijne middag en misschien gaat hij volgende keer wel met me gooien. Tante Mieke was er ook en loopt steeds met hem te zingen en dan is hij weer rustig. Ja, ik kan het niet afwachten, totdat hij gaat lopen en dan zal ik om hem heendraaien en beschermen.

Bij tante Mieke wel, want hij moet nog eten. Zijn knuistje vindt hij ook erg lekker.

 

 

Max met m.pa, opa Richard. 4 Maandjes oud nu en niet zitten hoor. Grote verhalen, waar ik echt niets van begrijp.

 

 

 

 

Ik heb een nieuw vriendinnetje, Lotje. We spelen bijna alle dagen met elkaar. Op de zandheuvel met Ad, het baasje van Lotje.We zien er dan niet uit! Bij mij is dat altijd goed te zien, omdat ik blond ben, maar de anderen zijn dan net zo vies, hoor. De baasjes hebben dan een lol. Zeggen dan steeds wat, ziet die Themba eruit. Wel loop ik vaak tussen hun benen door om me af te drogen. Dan moet je ze zien springen. Dan heb ik een lol, zeker als het witte broeken zijn. Ondertussen weten ze het al en zorgen ze, dat ze uit de buurt zblijven, als ik het water uitkom. Heel soms vergeten ze het en dan heb ik ze weer te pakken. Gelukkig worden ze er nooit boos om. Natuurlijk is Blade er ook altijd bij. We zwemmen en trekken samen  aan takken  en in het zand gaan we echt uit ons dak.

 

 

Jawel, ik ben uit logeren geweest bij mijn vriendje Rabelais. Mijn m.ouders gingen naar Maastricht om te jeu de boulen. Ze gingen met een grote groep en ik kon niet mee. Jammer, maar Inge kwam me met Rabelais ophalen en dus was ik daar voor een paar dagen. Daar werd ik ook erg verwend. We hebben de verjaardag van Ra zijn baasje in de tuin gevierd. Ik mocht er ook voor altijd blijven en dan af en toe bij mijn m.ouders logeren. Ik kneep hem wel een beetje, maar gelukkig wilden zij daar niets van weten.

 

Inmiddels is het de 17de  augustus en mijn m.pa is jarig. Wij diertjes hebben hem wat lekkers gegeven. Best gezellig met al die vrienden en familie. Het leuke is, dat Rabelais nu bij mij logeert. Hij ligt de hele tijd in mijn mand, maar komt er snel uit, als m.ma wat lekkers tevoorschijn tovert.En het laatste rondje wil hij meestal niet mee. Dan draait hij zich om en dan zet m.pa hem weer in de richtin die we uitgaan. Maar nee hoor, Rabelais draait zich om en is dan niet meer vooruit te branden. Dus brengen we hem maar weer terug en loop ik alleen met m.pa. Rabelais heeft ook heel veel namen. Ze noemen hem Radijs, of gewoon Ra en m.pa noemt hem Kwekkeboom en Inge noemt hem ook wel eens dikke. Dat maakt Rabelais niets uit en hij kan nog best hard lopen. Dan komt hij me helpen, als mijn vrienden me op de grond knikkeren. Natuurlijk is dat spel en dan heeft hij een hele zware balf.  Dus het is best gezellig met elkaar.

 

Hier spelen wij dus alle dagen. Er wordteen begraafplaats gemaakt en ineens stond er zomaar een eenzame zonnebloem.


 

 

Dit is mijn nichtje Soc. Als we bij haar op visite gaan, dan gaan we echt uit ons dak. Soc speelt niet veel met andere honden.Maar ja, ik ben haar neef en ze is dan meteen voor anderhalve dag uitgeteld.


 

 

Hier heb ik een trekspelletje met Blade.We vinden altijd wel iets om ons te vermaken. En anders rennen we als gekken over de zandheuvel. Dan zien we er niet uit en moeten we dus het water in van de baasjes.