Hier is dus Rabelais weer. Momenteel is hij weer een weekje bij ons.We lopen dan erg veel en als Ra een deurtje hoort, nou dan staat hij vooraan.Dus niet alleen een labrador schooit.Voor de rest van de dag ligt hij te slapen. Net als op de foto. Ja dat kan hij lang volhouden hoor!

 

 

 

Ja, en tijdens onze wandelingen is er ook tijd om even te snacken. Hier ben ik weer met mijn vrienden, de teckels. En iedereen wacht netjes op zijn beurt. Een vast ritueel en wij vinden het geweldig. Ieder hapje is toch maar mooi meegenomen! Het is een groepje van 10 teckels, maar Sil komt tegenwoordig niet meer mee. Hij is wat ouder en het is teveel voor hem. Marian deelt hier dus een frolicje uit. Vaak zegt ze: "Hé, lelijk ding of smerig ding"( dan heb ik net mijn modderbad gehad! ). Maar het is echt wel knus zo met z'n allen.

 

Hallo, hier ben ik dan in de armen van zwarte Piet. Ze kwamen gezellig even langs, want ze gingen later naar de zaal, de kinderen van jazzballet bezoeken. M.ma is dan de juf en jullie raden het al. Dan mag ik niet mee. Nou ik vond het heel leuk, dat ze er waren. Ik vind het altijd leuk, als er visite komt. Dat laat ik ze duidelijk merken ook. Maar ik blaf dan niet hoor. Dan draai ik om ze heen, want ze moeten me toch wel even aandacht geven. Daar ben ik dol op. Van de Pieten kreeg ik een kluifje. Nou die mogen dus meer komen. Maar ze zijn alweer naar Spanje vertrokken. Nu dan maar wachten op de Kerstman. Misschien komt hij hier ook nog binnen.


 

 

 

 

Dit is Twumie,......je zou toch echt denken, dat ik in de stoel lig!Niet dus. Het is vandaag ( 12-12-'05 ), 2 jaar geleden, dat hij overleed. Ze zijn hem echt nog niet vergeten. De tijd gaat zo snel, maar we staan nu weer even stil bij zijn verlies. M. ma denkt, dat hij het geweten heeft, dat hij niet lang had. Achteraf natuurlijk. Dit door zijn gedrag. Hij was zo lief,  ging maar door. Spelen met de vriendjes, waar ik nu

ook mee speel. Dus Twumie, even een groet naar jou daar bij de Regenboogbrug.

 

 

 

                 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, lieve fans. Ik ben vandaag, 8-12-2007, twee jaar geworden.Wat dat inhoud is, dat ik weer word verwend. Dikke knuffels van m.ma en m.pa met een heerlijk bot, waar ik uiteraard heel zoet mee ben. Ik ben echter altijd lief , laat daar geen misverstanden over bestaan! Ik kreeg ook felicitatie's van lieve vriendjes. Natuurlijk ben ik er heel blij mee en heb ze dus even geplaatst. Heel leuk was vanmorgen, dat ik een berichtje kreeg van mijn broer Josh. Ook hij viert zijn 2de verjaardag bij Barbara en Dieter en zijn labbroers in Duitsland. Vanmiddag heb ik de hondenvriendjes, waarmee ik dagelijks ravot, op een kluifje getrakteerd.Van Rabelais en Inge kreeg ik een cadeautje. Een kerstboompje met hondenkoekjes. Jullie zien dat ik een hele goede dag heb. Maar ,o jee, al mijn dagen zijn goed . Lizzy wilde een borrel komen halen. Nou Liz, je bent van harte welkom. En lief ook de felicitatie van Ans en Peter.