Hier met Mike, mijn m.broer.

 

Stoeien met mijn m.pa. Altijd gezellig.

Zondag 12 februari. Ik voel me prima. Toch moet ik zo langzamerhand aan de bench gaan geloven. Het liefst lig ik nog steeds aan de voeten van mijn m.ma, maar die is echt niet om te kopen. Ze is heel bezorgd om mij. Maar ik zal het toch moeten leren, zegt ze. Ik wil even de namen van mijn broers en zus vermelden, want misschien kunnen wij ze gaan volgen op hun website? Tilly is mijn zus en dames gaan voor. Haar adellijke naam isTika Trails Honky Tonk Woman ( kunnen we blijven volgen, want ze blijft bij mijn moeder wonen.) Josh mijn broer, die het eerste wegging. Zijn naam Tika Trail The New Temptation. Josh woont nu in Duitsland. Zijn m.ma heet Barbara en m.pa heet Dieter. Darco is als laatste weggegaan. Zijn naam is Tika Trails Last Boy Scout. Darco is gaan wonen bij de fam.Blaak niet ver bij mijn moeder vandaan. Het is wel een fijn gevoel te weten, waar ze nu zijn. En misschien zie ik ze nog wel eens terug? Ik heb hier al zoveel nieuwe familie , dat ik het nog niet helemaal kan bijhouden.


Gisteren ben ik meegeweest naar het verzorgingtehuis met mijn m.pa. De dames zijn patienten van mijn m.pa en wilden dolgraag kennismaken. Het fototoestel weigerde
, maar er worden genoeg foto's genomen. Bij mevr.Korvemaker en die mevr. is 85 jaar oud sinds vorige week, heb ik ook even haar kamer gezegend. Ze vond het  niet erg, want ik ben nog maar een baby, zei ze. Heel enthousiast en het rook lekker in haar huis, want er komen meer hondjes. Ook bij mevr Oud ben ik op schoot geweest. Ja dan moet ik wel rustig zitten,want ik viel er bijna af.


Dit weekend kwam mijn m.broer thuis en die kan ook lekker knuffelen hoor
. Hij heeft vrijdagavond opgepast, want mijn m.ouders gingen uit eten. Ik was erg lief, zei Mike (zo heet mijn m. broer). Maar ja dat ben ik ook. Zijn hart heb ik dus ook gestolen. Dan heb ik nog een nichtje Joyce, die wilde ook op de foto, want haar broer mocht dat ook en omdat ze morgen jarig is, was dat ok. Ik ga nu weer spelen achter een plastiek flesje aan, maakt een goed geluid en springt steeds weg.

 

Vandaag is het 18 februari. Vanmiddag ben ik weer even met mijn m.ma en m.pa naar het meer geweest. Geweldig op die zandheuvel met mijn nieuwe vrienden, de teckels. Dolf vindt mij echt het einde. Dolf is 8 mnd oud en we kunnen het best met elkaar vinden. De week is heel snel voorbij gegaan. Ik groei vreselijk snel, maar ja dat is nu eenmaal zo. Toch lig ik graag in de armen van mijn m.ouders lekker safe en rustig. Als mijn m.ma zegt, dat ik zitten moet, dan doe ik dat meteen, want dan krijg ik wat. Het woordje "nee", zegt niet veel goeds, dat weet ik ondertussen. Dan doe ik iets wat niet mag, maar ja ik moet dat leren hoor. Dan zegt mijn m.ma zoiets van niet met je tandjes, die heb ik daar toch voor gekregen! Gelukkig heb ik heel veel van die kluifdingen. Dus oefenen doe ik evengoed. Van die Bombo word ik echt gek, zegt steeds "kom voor", "dat mag niet", (lelijke verraaier) maar toch vind ik dat evengoed interessant. Met de katten gaat het ook beter. Kim vindt mij heel interessant en ze gaan ook mee, als ik uitgelaten word. Nog steeds ben ik fan's aan het verzamelen en dat lukt, maar aan het woord "page" daar word ik krankjorum van. Die op de t.v. komt,is niet eens familie. En ik heb een machokop, dus hoe kunnen ze dat nou vergelijken. In ieder geval gaat het met mij heel goed en heb ik zelfs een stekkie s'morgens veroverd tussen mijn ouders in.

Dat ruikt toch lekker, hoor.

 

Nu moet ik weer rusten.Dat snap ik dus niet! Anders speel ik te lang.

Het is donderdag 23 februari. Vandaag ben ik precies 11 weken oud. Dinsdag   

                 

 

 

j.l. heb ik kennisgemaakt met Hennie, de dierendokter en die had lekkere snoepjes. Ik moest op een ding gaan staan en toen zitten, wat ik uiteraard goed deed, want er was wat lekkers in de buurt. Ik hoorde zeggen: "8,5 kilo". Dat heb ik dus al mooi bij elkaar gespaard! Het was kennismaken en volgende week mag ik weer heen en dan krijg ik, geloof ik, een prikje. Dat is toch zo erg niet, want ik heb er al eens eentje gehad. Ik ben heel vrij in mijn huis en waar mijn m.ma gaat, ga ik ook. s'Avonds stap ik mijn bench in en ga lekker liggen en om half 7 wil ik er weer uit. Dan begint de nieuwe dag, plassen en zo, vervolgens in het mandje van mijn m.ouders, dan gaat mijn m.pa werken en mag ik op mijn m.ma passen. Want stel je toch voor, als ze uit dat mandje valt. Dat is hoog hoor! Ze tilt me ook nog heel veel op, want ik mag nog niet te lang lopen en ik vind het heerlijk en kan dan de wereld goed overzien. Met m'n kattenbroer en zusjes gaat het ook beter, ze komen wat dichterbij en kan ik ze dus een knal terugverkopen. Ik ga met mijn m.pa nog even een rondje. Tot de volgende keer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de prut gelopen. Pa moet mij wassen.

 

Barros op visite.

 

 

 

Joyce, mijn jarige nichtje.