Vandaag ben ik 16 weken oud. Ik ben dus al een hele kerel, al lig ik nog graag in de armen van mijn m.ouders (blijf ik doen). Mijn m.ma heeft andere brokken voor mij gekocht en die vind ik echt lekker. Nu hoef ik niet meer zo (in menselijke termen) met de broek af. Die draag ik toch niet, maar bij wijze van. Wel doe ik dat veel minder en het plassen, ik ben nog steeds de Niagara, maar ik vertel het ze wel. Ook heb ik kennis gemaakt met nieuwlekkers "bullenpees", een klein stukje. Maar dat is hard werken hoor met mijn melkgebit. Maar wel lekker.

Met m.ma aan mijn site werken. Je moet het controleren, want je weet nooit , wat voor onzin ze eruit kraamt.

 

 

   

Zeg Sammie, pak jij de bal of zal ik het doen. Wil je echt niet met me spelen?

 

 10 April vandaag. Mijn relatie met de katjes gaat prima, al zeg ik hetzelf. Vaak maak ik een noodlanding op ze en  dan krijg ik een paar knallen om mijn oren en dat deert me echt niet. Ze gebruiken niet hun nagels, want anders  zou ik wel anders piepen. Het is zo stom, dat ze nog steeds niet begrijpen, dat ik alleen maar met ze wil spelen. Ik  ben een blije enthousiaste lab, maar zeker geen wildebras. Misschien begrijpen ze het ooit een keer en komen ze  uit hunzelf met me spelen.

Twumie, 2 jaar oud met een kauwstafje. Net een sigaar, wat een kerel, hè.

 

Mijn broer Josh.

Het is vandaag 25 april en gelukkig gaat alles weer goed met mij. Heel blij ben ik, dat gisteren mijn broer Josh deze foto's opstuurde. Hij lijkt echt wel op mij. Ook heeft hij dezelfde hobby's tip nummer 11. De afwastruus. Natuurlijk heb ik wat foto's teruggestuurd en vindt het fijn contact met hem te hebben. Ik ga zo even naar het meer, want het is mooi weer. Gisteravond heb ik geslapen in mijn bench met het deurtje open en dat ging heel goed. Trouwens ik heb nog niets kapot gemaakt en ben een geweldige hulp in de tuin. Mijn m.ma vind me net een lammetje, als ik op mijn "prooi" spring. Nou ik snuffel bij de kinderboerderij wel eens aan ze, maar het zijn toch heel andere wezens. Ik vind mezelf mooier en ruik zeker anders. Deze wezens kunnen inderdaad wel een flesje met reukwater gebruiken. In ieder geval zijn ze wel lief en komen naar me toe, maar dan mag ik niet blaffen van mijn m.ma. Soms raak ik te enthousiast en kan ik dat niet laten. Dan vind ikhet toch een beetje eng! Vrijdag is mijn m.opa jarig en wo

Maar daarna echt uitgeteld en dan lekker slapen in mijn mandje.

 

 

Even een pauze tussen de bloemen.

 

 

 

Werken in de tuin, ik heb mijn eigen gereedschap.

 

                 

 

 

 

rdt 83 jaar oud. Misschien krijg ik dan ook een taartje. Nou van mij dan weer de groetjes.

 

 

Hallo, het is 15 april en Twumie had vandaag 3 jaar oud geworden . Een nieuwe kaars en bloemetje zijn voor hem neergezet. Ikzelf ben 2 dagen niet in orde geweest. Spugen en ik zat niet goed in mijn jasje. Volgens mijn m.ma een beetje griep, maar ze maakte zich echt wel zorgen. Dat spugen vindt ze maar niets. Ze zegt dan ook, dat ik dat niet moet doen, omdat mijn broer dat ook had. Ik ben ook aan het wisselen en je weet dat het allemaal niet zo gemakkelijk is, als je in een korte tijd zoveel groeit en groot moet worden. Dan hebben die mensen het toch maar gemakkelijker. Die doen er langer over dan wij. Nog even vermelden, dat ik gisteren "Lab v.d. dag" was en daar ben uiteraard heel trots op. Lab v.d. dag staat op Labradorpagina (links). Een pagina, waar je alles over labradors kunt vinden. Ik ga even een plasje doen en slapen. Morgen pasen en dan gaan we brunchen. Uiteraard doe ik met alles mee. Ook in kledij, want ik krijg een strik om met een vrolijk gekleurd eitje eraan. Iedereen fijne dagen toegewenst.      

 

 

 

 

 

Het is zondag 26 maart en het zonnetje schijnt. Zouden we dan toch warmer weer krijgen? Ik lig hier knus bij mijn m.ma op schoot, lekker tuffen in haar armen en wat wil ik nog meer! Dat is toch veel beter

dan in de bench. Maar af en toe wil ik mijn privacy en dan ga ik daarin liggen en ook op mijn rug tegen mijn teddybeer aan.Gister heb ik een v.d. vrouwtjes van Lizzy ontmoet en ik mocht haar heel uitbundig begroeten. Ze wilde me eigenlijk ontvoeren, maar dat stond mijn m.ma niet toe. Voor geen miljoen, zegt ze. Zou ze daarmee zoveel koekjes bedoelen.Vandaag lekker gewandeld en bij opa geweest, die nog steeds ziek is.