Mijn m.pa was 17 aug. jarig en ik mocht natuurlijk een

cadeautje geven. Ach  mensen, ik raak daar zo bedreven in.

Ik geef het wel namens al de huisdiertjes, hoor. Maar de katjes kunnen het niet tillen en Bombo begint meteen te slopen. Dus ben ik de klos, maar dat is eigenlijk niet zo

verkeerd, want dan krijg ik een beloning en al is die maar

klein, ik blijf het lekker vinden. Daarna mag ik dan ook meestal het pakpapier verscheuren en dat is een leuke bezigheid. Het was een gezellige dag met allemaal visite. M.pa was de hele week  nog thuis, want hij had nog vakantie.

 

 

Vandaag is het 28 augustus en het weekend is heel snel gegaan. Ik heb Lizzy en haar baasjes ontmoet en ik kreeg een cadeautje. Een schoen die ik mocht opeten met allerlei lekkere dingetjes erin en een staafje voor daarna om mijn tanden te poetsen. In eerste instantie ging het niet echt met Lizzy en mij, ja mensen, ik word een grote jongen en vind die meiden gewoon lekker ruiken. Begin nou niet direct verkeerd te denken, want wij honden keuren altijd eerst het watermerk. Maar ik wilde meteen ook spelen en het was er een beetje te klein. Gismo was er ook bij, maar die wilde niet echt meedoen en vindt mij gewoon te druk. We hebben de zondag daarna  op het veldje gespeeld. Lizzy is heel snel en ik kon ook lekker met haar meerennen.

 

Bij tante Mieke ontmoette ik Lizzy en haar baasjes. Eerst verliep het wat stroef, maar later waren we aan het spelen op het luchtbed. M.ma heeft de foto's wel  in een apart jasje gestoken, hè.

 

Hier ben ik dan weer. Het is 6 september, nog 2 nachtjes dan ben ik precies 9 maanden oud. Ik ben dus een flinke jongen. We hebben wat foto's genomen van nog meer vriendjes, waar ik regelmatig mee speel. Alles gaat weer gewoon zijn gangetje. Iedere dag komen er weer veel kindjes voorbij, die weer naar school gaan en dat is reuze gezellig.Wat ik ook heel leuk vind, is dat a.s zaterdag mijn broer Josh mij hier thuis komt opzoeken. Dan gaan we naar het meer en kunnen we lekker dollen met elkaar. Hij zal me toch nog wel kennen, hoop ik? In ieder geval lijken we wel op elkaar en zal het leuk zijn hem mijn woonomgeving te laten zien. Nou, ik heb er zin in hoor.

 

Met Blade kan ik alles uitproberen. Hij wordt echt nooit boos op mij.

Jeetje, hoe kom ik hier uit? M.ma please, help me.

Stoeien met Mike, mijn m.broer.Vrijdag gaat hij op oefening naar Schotland.Ik zal hem wel missen.

 

 

 

 

 

 

Met Rabelais die niet altijd wil spelen. Hij is wel leuk, hoor.

Dit is Daisy, een bruine labrador en met haar ga ik uit mijn dak.

 

 

 

 

Van mevr.Huitema krijg ik altijd koekjes.Daar ga ik ieder dag langs.

Dit is Mick. Hij is soms erg bang. De laatste tijd gaat hij wel met me spelen.  

Ja, dit is normaal. Eerst zwemmen en daarna een modderbad, maar ik moet   mij wel afspoelen.

Afgelopen vrijdag de 8ste was ik een beetje jarig. Ik ben nu 9 maanden oud. En jawel wie kwam mij de dag erna opzoeken, mijn broer Josh. Zijn baasjes Barbara en Dieter kwamen gezellig mee. Ook was Dexter, z'n oudere broer  mee. M.ma vond hem heel veel hebben van Teun. Hij is echt lief. Onze baasjes zaten lekker aan de koffie en m.ma sprak een andere taal. Van Josh begreep ik dat het Duits was. Nou, ik kan mijn broer prima verstaan. Dus heb ik vermoedelijk ook een talenknobbel. We hebben samen gespeeld en lagen zelfs gezamenlijk in mijn mand. Na de koffie mocht ik Josh het meer laten zien, waar ik altijd speel. Ik vond een emmer in het water en die hebben we echt gesloopt. Samen gerend en gezwommen. Het was echt te dol. Dekster was ook mee, maar die speelde niet echt hoor. Hij speelde meer de wijze heer. Later toen we weer thuis waren, zaten onze baasjes gezellig aan een sapje en een hapje en wij gingen natuurlijk gewoon door. Nou, ik zou wensen, dat ik iedere dag met Josh kon spelen. Ik ben er nog een beetje moe van. Vandaag gaat Josh terug naar Duitsland, hij was n.l. op vakantie in Callantsoog. Dat is niet ver bij ons vandaan. Volgend jaar komt hij weer naar Callantsoog. Dan hoop ik hem weer te ontmoeten. We hebben een geweldige dag gehad en Josh heeft ook hele lieve m.ouders. We hebben heel veel foto's en een film gemaakt. Ik zet er een paar op de volgende  pagina.