Hier speel ik voor directeur. Vanuit de stoel kan ik alles goed overzien. Ik kan zien, wat er in de kamer en keuken gebeurt (links) en buiten (rechts).

 

Het is alweer een hele tijd terug, dat ik heb geschreven, maar mijn m.ouders waren eerst op vakantie en m.ma had echt startproblemen. Ze lieten ons huisdieren toch maar achter bij tante Mieke. Maar we hebben het goed gehad. Ik was echt dikker geworden. Maar zien jullie mijn m.ma op de foto verliefd kijken naar die schildpad. Ze heeft ermee gelunchtNou dat doet ze met mij alle dagen, hoor. Maar ik ben blij dat ze weer terug zijn. Ondertussen heb ik al 5 trainingen gehad, jachttraining noemen ze het. Moet ik inene naar een fluitje luisteren en op

handtekens zitten, volgen en down gaan. Pffff, scholing is toch wat, maar ik vind het echt wel leuk en ik ga dan weer naar Greetje. Ze is vreselijk lief en ook heel goed. Natuurlijk komen er ook nog foto's. We hebben er heel veel lol in en daar gaat het toch om? Ik luister al goed hoor, maar leer nu commando's voor een jachthond en laten we eerlijk zijn het zit ons labradors toch in het bloed. Ondertussen ben ik bij tante Mieke veel te wild van de bank gesprongen en heb mijn rechtervoorpoot bezeerd. Op een harde ondergrond limp ik dan een beetje en op het gras valt het wel mee. Maar als ik mijn vrienden zie, dan vergeet ik het weer. Maar m.ma houdt het wel in de gaten, die is echt bezorgd en m.pa ook, hoor .Sinterklaas zijn verjaardag hebben we ook gevierd. We hebben heerlijk gegeten, want ik doe met alles mee! Ja, en dan ben ik vrijdag zelf jarig en ben dus al een echte kerel, al zeg ik het zelf. Wat het precies inhoud weet ik niet echt. Als mijn m.familie jarig is, mag ik cadeautjes geven, dus ik wacht maar af. Ik heb al wel veel felicitatie's gehad.

 

De duikmaster en mijn m.pa kijken toe.

 

De lunch van mijn m.ma met de schildpad.

 

 

1 Jaar Oud

Geschenken die Themba heeft gekregen van lieve webvrienden voor zijn verjaardag. Zo lief en heel hartelijk dank hiervoor. Kom maar gerust een stukje taart eten op mijn verjaardag want natuurlijk vieren wij dat samen.

 

Groetjes,                                                                                                                            Themba.